Plánujeme podzim 2024

Workhopy probíhají v kuchařském studiu Gurmandie Jihlava, Pístov 41, (www.gurmandie.cz) a začínají vždy v 16h. Celková doba trvání workshopu je 4-5 hodin. Kapacita workshopu je 6-10 účastníků.

 

Pekařky školy pečení 

Karolína Šinoglová

Karol je mladá, krásná maminka ze Znojma, kterou baví péct kvalitní kvasové pečivo. K pečení jí dovedla láska ke gastronomii a zdravému životnímu stylu. Peče doma pečivo všeho druhu z pšeničného i žitného kvasu, které můžete ochutnat v sobotním snídaňovém brunchi (IG @snidanovybrunchznojmo), který se svým mužem připravuje každý týden. Karol je pečlivá, kreativní a můžete si díky ní rozšířit pečící kvasové obzory a začít péct to nejlepší pečivo pod sluncem. 

Gabi Hradecká

Gabi žije u Vranovské přehrady a chleba peče více jak 10 let, ráda se vrací ke kořenům pečení, své klienty vrací k původním základům pečení chleba. Gabi má 3 dospívající děti a napsala 3 knihy o pečení kvasového chleba z žitného i bezlepkového kvasu. Vznik pekařské školy a spojení s mladou a šikovnou Karol Gabi velmi potěšilo. Spojení jistoty a nové kreativity je tady! Nečekej a přihlašuj se, protože zažít spojení Karol & Gabi prostě chceš!  

Podzimní workshopy Bakery School budou vypsány