Kontaktní formulář

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vašeho dotazu. Zásady zpracování osobních údajů

Gabriela Hradecká

Podmyče 82, 67106

Telefon: 776 202 121

chlebansan@seznam.cz

IČO: 03546527

Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 5. 11. 2014 evidovaná na Živnostenském úřadu Znojmo

Reference a zpětné vazby účastníků Kurzů pečení chleba

Milá paní Hradecká, děkuji mnohokrát za kurz pečení chleba z kvásku, který jste pořádala v Tišnově! Dostala jsem spoustu informací a Vaše pozitivní energie je pro mne velkým povzbuzením. Jsem absolutní začátečník, ale přesto věřím, že to dokážu. Mějte se krásně a přeji Vám vše dobré.
Mirka, Tišnov, říjen 2017
Dobrý den Gábi, Ještě jednou bych Vám chtěla poděkovat za kurz pečení chleba ve Znojmě, Bylo to hezké odpoledne, ale hlavně krásně zpracovaný kurz, který byl jasný a užitečný. Tak jsem se do pečení vrhla se vším všudy, vzhledem k tomu, že jsem již v minulosti zkoušela kváskový chleba, Ale vždy bez úspěchu – tak tady jsem od samého začátku byla přesvědčená, že to půjde. A šlo to, můj první kváskový je na světě, sice trochu prasklý ale je „můj“ a na poprvé myslím, že dobrý, Ale hlavně je dobrý, takže jdeme snídat, myslím, že večer budu zadělávat opět. Knížka je úžasná, stručná, přehledná – super. Přeji Vám ať se Vám i nadále daří a šíříte zdravé pečení do světa.
Jana, září 2017
Milá Gábi, máme hotovo. Díky Tobě máme ten nej chleba. Pekla jsem Hradecký a Kmínový. Oba výborné. Dcera Valinka mi ještě říkala, zda bych mohla Gábi poprosit o recept na kváskový toustový chléb. Moc děkuji za kurz, díky kterému doma pečeme výborné domácí pečivo.
Kamča, Tábor, září 2016
Dobrý den paní Hradecká, chtěla bych Vám velice poděkovat za kurz pečení chleba ve Velké Bíteši. Na to, jak můj chleba z pekárny byl nejedlý a nedobrý, tak chleba z kvásku už dneska peču třetí a je to neskutečná dobrota. Všem nám moc chutná. Mamce jsem dávala jeden bochník Hradeckého chleba a jak jí chleba z obchodu vydrží celý týden (vždycky už tvrdý si ho rozpeče), tak tenhle měla za 3 dny snědený. A u nás doma ani nemluvě. Děkuji a přeji mnoho spokojených, kváskových pekařů.
Lucie M., Velká Bíteš, duben 2016
Gábi, díky za bezva kurzík! Dříve by mě nenapadlo, že v dnešní uspěchané době budu někdy péct vlastní chlebany. Ano, chlebík chce svůj čas, ale přitom mě samotné času moc nestojí. Díky všem Tvým radám a vychytávkám se vždy podaří, a jak říkáš - vím co v něm mám a je to úplně jiný level... Všem, kdo váhají, vřele doporučuji!
Gabriela M., Olomouc, únor 2016
Dobré dopoledne milá paní Hradecká, Bylo to s Vámi moc příjemné na pondělním kurzu v Brně. Ten čas mi moc utekl, dostala jsem hodně informací a odpovědí, a taky mě potěšilo, že jsme všichni měli možnost být na kurzu u energické a vtipné lektorky An 🙂 Příští ráno jsem zadělala na těsto a na další ráno chleba. Dala jsem ho přes noc kynout do lednice a dnes se mi splnil můj sen a opravdový domácí a zdraví prospěšný chlebík je na světě. Přítel se nemohl chleba dočkat. Když ochutnal, tak řekl, že chápe proč kdysi dávno lidem stačil k jídlu pouze chléb a voda...Je to historická událost u nás doma a snad i zrození dobré tradice. Moc Vám děkuji. S pozdravem a přáním všeho dobrého
Olga, Brno, únor 2016
Chcete umět upéct výborný kváskový chléb a třeba i bezlepek!? Navštivte kurz Gabky Hradecké a budete za nejlepšího pekaře u Vás doma. Upřímná, zdravě sebevědomá mladá dáma s velkým nadšením do těchto kurzů. Vřele doporučuji a mockrát děkuji Gábi!
Denisa K., kurz Rožnov pod Radhoštěm, únor 2017
Byla jsem na kurzu v Brně, už mám za sebou 7 svých chlebů! Všem moc chutnají a já mám u každého zvlášť obrovskou radost! Hlavně miluji, jak to v nich lupe, když chladnou! A to vše začalo díky knize Domácí kváskové pečení, která je skvělá!
Barbora, Brno, leden 2017
Dnešní dopoledne jsem strávila ve společnosti příjemné lektorky kurzu pečení chleba Chleban s AN - kurzy pečení chleba. Pokud chcete proniknout do základů i tajů pečení různých druhů chleba doporučuji navštívit právě tento skvělý kurz. Můžete si vybrat z varianty klasického pečení z kvásku a z varianty bezlepkového kváskování (pečení s pohankovou, rýžovou, jáhlovou, teffovou, tapiokovou moukou apod). Odnesete si nejen praktické rady a tipy např. jak oživovat kvásek a ještě navíc si odnesete kvásek s dlouhou minulostí domů. Z kurzu jsem tak nadšená, že za hodinku jdu dát rozmnožit kvásek a zítra ráno se pustím do pečení.
Martina, KitchenKitten, červen 2016
Gabi, moc děkujeme, Tvůj kurz kváskování - to byly velmi smysluplně strávené tři hodiny, máme neuvěřitelnou spoustu informací, objevili jsme své chyby při chlebopečení a teď už se všichni do toho musíme jen vrhnout 🙂 Těším se na první chleba "po An"
Míša, Samaya Beroun, březen 2016
Krásný den. Včera jsem strávila úžasné dopoledne na kurzu pečení kváskového chleba. Můj vlastní kvásek už pěkně odpočívá v lednici a já konečně vím, jak si upéct svůj vlastní voňavý chlebík. A až vstřebám všechny informace, pustím se do pečení. Určitě se podívejte na stránky Gabi An Hradecké, která tyhle kurzy pořádá. Možná se bude některý konat i ve Vašem okolí. Rozhodně to stojí za to. Odnesete si spoustu užitečných informací a krásný zážitek.
MíšaCooking with Šůša, únor 2015
Dobrý den, chtěla bych ti Gábi poděkovat za skvělý kurz, bylo to užasné odpoledne kde jsem se spoustu dověděla. Dneska jsem pekla, sice na začátku jsem z toho měla pěkný strach a nervy, ale nakonec se povedlo a důkazem je, že se po chlebu skoro zaprášilo a zbyl jen kousíček ještě na snídani 🙂 Pekla jsem tvůj osobní recept a to Hradecký chléb...byla jsem pochválena...Ještě jednou moc děkuji
Monika K., Praha, červen 2015

Spřátelené weby - doporučuji