ON-LINE WEBINÁŘ

VŠE O KVASU

koloběh versus dokrmování. Jak udržet kvásek vitální, aktivní a plný života. Co je revitalizace kvasu a kdy ji použít? Přidej se! 

29. května

Přijď na webinář online, kde se konečně dozvíš tajemství silného a živého kvásku.

Webinář se koná 29. května 2025 ve 14:00.

Připoj se odkudkoliv, kde máš internet.
Webinář bude dlouhý 1,5 hodiny.
Odkaz na webinář dostaneš 22. května 2025.
Na konci webináře bude prostor pro dotazy.
Záznam bude k dispozici až do 30. června 2025.
Letos jsem oslavila 47 let, máš narozeninovou cenu!

Cena za webinář je 470,- Kč.

Webinářem tě provede Gabi Hradecká

autorka 3 knih o pečení kvasového chleba a lektorka kurzů pečení chleba.

Gabi miluje autentičnost, společenství, návrat ke kořenům, dobrý kvasový chleba a jejím posláním je motivovat k pečení chleba - jednoduše, v klidu a pohodě bez zbytečného stresu. Upeč si s Gabi svou lásku z kvásku a přidej se k webináři, kde o kvasu zjistíš úplně vše.