ON-LINE WEBINÁŘ
VŠE O KVASU
koloběh versus dokrmování. Jak udržet kvásek vitální, aktivní a plný života. Co je revitalizace kvasu a kdy ji použít? Přidej se!
29. května
Přijď na webinář online, kde se konečně dozvíš tajemství silného a živého kvásku.

Webinář se koná 29. května 2025 ve 14:00.
Připoj se odkudkoliv, kde máš internet.
Webinář bude dlouhý 1,5 hodiny.
Odkaz na webinář dostaneš 22. května 2025.
Na konci webináře bude prostor pro dotazy.
Záznam bude k dispozici až do 30. června 2025.
Letos jsem oslavila 47 let, máš narozeninovou cenu!

Webinářem tě provede Gabi Hradecká
autorka 3 knih o pečení kvasového chleba a lektorka kurzů pečení chleba.
Gabi miluje autentičnost, společenství, návrat ke kořenům, dobrý kvasový chleba a jejím posláním je motivovat k pečení chleba - jednoduše, v klidu a pohodě bez zbytečného stresu. Upeč si s Gabi svou lásku z kvásku a přidej se k webináři, kde o kvasu zjistíš úplně vše.