ON-LINE WEBINÁŘ

VŠE O KVASU

koloběh versus dokrmování. Jak udržet kvásek vitální, aktivní a plný života. Co je revitalizace kvasu a kdy ji použít? Přidej se! 

kdykoliv

Webinář online, kde se konečně dozvíš tajemství silného a živého kvásku.

  • Naučíš se, jak udržet kvásek vitální a aktivní
  • Získáš jistotu při pečení kváskového chleba
  • Vyhneš se běžným chybám a zklamáním

Webinář je online, zašlu ti ho hned po zaplacení a můžeš si ho pustit odkudkoliv a kdykoliv.

Záznam zhlédni odkudkoliv, kde máš internet.
Webinář je dlouhý 1,5 hodiny.
Odkaz na webinář dostaneš uhned po zaplacení do e-mailu.
Na konci webináře je prostor pro dotazy.
Záznam bude k dispozici 30 dnů od zaplacení.
Webinář pro všechny milovníky pečení.

Získáváš:

  • 90minutový záznam webináře
  • 30 dní přístupu
  • know-how o tom, jak mít zdravý a silný kvásek

Cena za webinář 470 Kč. 

Webinářem tě provede Gabi Hradecká

autorka 3 knih o pečení kvasového chleba a lektorka kurzů pečení chleba.

Gabi miluje autentičnost, společenství, návrat ke kořenům, dobrý kvasový chleba a jejím posláním je motivovat k pečení chleba - jednoduše, v klidu a pohodě bez zbytečného stresu. Upeč si s Gabi svou lásku z kvásku a přidej se k webináři, kde o kvasu zjistíš úplně vše.

grafika chleba

Získej přístup k webináři a posuň své pečení na další úroveň.