Přihláška na kurz

Proč si zakoupit a navštívit kurz? 

  • 1

    Ucelená a jasná informace

    Na 3-hodinovém kurzu si povíme vše, co k procesu pečení kváskového chleba doma patří. Probereme použité suroviny, kvásek a jeho koloběh, ukážeme si mísení těsta, jaké nádobí používat, chléb uhněteme a pokud to prostory dovolí, tak i upečeme. Na kurzu pečeme jeden ukázkový bochník, vše si ale velmi důkladně o tomto živém procesu povíme, kváskové chleby ochutnáme a prostor bude i na dotazy.
  • 2

    Po kurzu ihned pečeš!

    Na kurzu máš možnost zakoupit si doplňkové zboží - knihu Gabi Hradecké s názvem Domácí kváskové pečení (i s věnováním), dále pedigové ošatky oválné i kulaté, dřevěné lopaty na sázení chleba do trouby a kapsy a ubrousky na skladování chleba (MagsBags.cz). Na kurzu tedy můžeš dostat vše, co potřebuješ - skripta s informacemi a recepty, kvásek, ošatky, lopatu a musíš mít hlavně chuť do pečení!

Potřebujete pomoc?

Napiš mi na chlebansan@seznam.cz nebo volej na 776 202121

Jsem tu pro vás, ráda Ti pomůžu