Výpis kurzů a přihláška na Kurz pečení chleba je zde

Máte dotaz? Napište!

Kontaktní formulář

Gabriela Hradecká

Lančov 674, 67106

IČO: 03546527

Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 5. 11. 2014 evidovaná na Živnostenském úřadu Znojmo

Telefon: 776 202 121

chlebansan@seznam.cz

Reference a zpětné vazby účastníků Kurzů pečení chleba

Krásný den. Včera jsem strávila úžasné dopoledne na kurzu pečení kváskového chleba. Můj vlastní kvásek už pěkně odpočívá v lednici a já konečně vím, jak si upéct svůj vlastní voňavý chlebík. A až vstřebám všechny informace, pustím se do pečení. Určitě se podívejte na stránky Gabi An Hradecké, která tyhle kurzy pořádá. Možná se bude některý konat i ve Vašem okolí. Rozhodně to stojí za to. Odnesete si spoustu užitečných informací a krásný zážitek.

MíšaCooking with Šůša, únor 2015

Dobré dopoledne milá paní Hradecká, Bylo to s Vámi moc příjemné na pondělním kurzu v Brně. Ten čas mi moc utekl, dostala jsem hodně informací a odpovědí, a taky mě potěšilo, že jsme všichni měli možnost být na kurzu u energické a vtipné lektorky An 🙂 Příští ráno jsem zadělala na těsto a na další ráno chleba. Dala jsem ho přes noc kynout do lednice a dnes se mi splnil můj sen a opravdový domácí a zdraví prospěšný chlebík je na světě. Přítel se nemohl chleba dočkat. Když ochutnal, tak řekl, že chápe proč kdysi dávno lidem stačil k jídlu pouze chléb a voda...Je to historická událost u nás doma a snad i zrození dobré tradice. Moc Vám děkuji. S pozdravem a přáním všeho dobrého

Olga, Brno, únor 2016

Gábi, díky za bezva kurzík! Dříve by mě nenapadlo, že v dnešní uspěchané době budu někdy péct vlastní chlebany. Ano, chlebík chce svůj čas, ale přitom mě samotné času moc nestojí. Díky všem Tvým radám a vychytávkám se vždy podaří, a jak říkáš - vím co v něm mám a je to úplně jiný level... Všem, kdo váhají, vřele doporučuji!

Gabriela M., Olomouc, únor 2016

Milá Gábi, máme hotovo. Díky Tobě máme ten nej chleba. Pekla jsem Hradecký a Kmínový. Oba výborné. Dcera Valinka mi ještě říkala, zda bych mohla Gábi poprosit o recept na kváskový toustový chléb. Moc děkuji za kurz, díky kterému doma pečeme výborné domácí pečivo.

Kamča, Tábor, září 2016

Byla jsem na kurzu v Brně, už mám za sebou 7 svých chlebů! Všem moc chutnají a já mám u každého zvlášť obrovskou radost! Hlavně miluji, jak to v nich lupe, když chladnou! A to vše začalo díky knize Domácí kváskové pečení, která je skvělá!

Barbora, Brno, leden 2017

Dobrý den, chtěla bych ti Gábi poděkovat za skvělý kurz, bylo to užasné odpoledne kde jsem se spoustu dověděla. Dneska jsem pekla, sice na začátku jsem z toho měla pěkný strach a nervy, ale nakonec se povedlo a důkazem je, že se po chlebu skoro zaprášilo a zbyl jen kousíček ještě na snídani 🙂 Pekla jsem tvůj osobní recept a to Hradecký chléb...byla jsem pochválena...Ještě jednou moc děkuji

Monika K., Praha, červen 2015

Gabi, moc děkujeme, Tvůj kurz kváskování - to byly velmi smysluplně strávené tři hodiny, máme neuvěřitelnou spoustu informací, objevili jsme své chyby při chlebopečení a teď už se všichni do toho musíme jen vrhnout 🙂 Těším se na první chleba "po An"

Míša, Samaya Beroun, březen 2016

Dobrý den paní Hradecká, chtěla bych Vám velice poděkovat za kurz pečení chleba ve Velké Bíteši. Na to, jak můj chleba z pekárny byl nejedlý a nedobrý, tak chleba z kvásku už dneska peču třetí a je to neskutečná dobrota. Všem nám moc chutná. Mamce jsem dávala jeden bochník Hradeckého chleba a jak jí chleba z obchodu vydrží celý týden (vždycky už tvrdý si ho rozpeče), tak tenhle měla za 3 dny snědený. A u nás doma ani nemluvě. Děkuji a přeji mnoho spokojených, kváskových pekařů.

Lucie M., Velká Bíteš, duben 2016

Dnešní dopoledne jsem strávila ve společnosti příjemné lektorky kurzu pečení chleba Chleban s AN - kurzy pečení chleba. Pokud chcete proniknout do základů i tajů pečení různých druhů chleba doporučuji navštívit právě tento skvělý kurz. Můžete si vybrat z varianty klasického pečení z kvásku a z varianty bezlepkového kváskování (pečení s pohankovou, rýžovou, jáhlovou, teffovou, tapiokovou moukou apod). Odnesete si nejen praktické rady a tipy např. jak oživovat kvásek a ještě navíc si odnesete kvásek s dlouhou minulostí domů. Z kurzu jsem tak nadšená, že za hodinku jdu dát rozmnožit kvásek a zítra ráno se pustím do pečení.

Martina, KitchenKitten, červen 2016

Chcete umět upéct výborný kváskový chléb a třeba i bezlepek!? Navštivte kurz Gabky Hradecké a budete za nejlepšího pekaře u Vás doma. Upřímná, zdravě sebevědomá mladá dáma s velkým nadšením do těchto kurzů. Vřele doporučuji a mockrát děkuji Gábi!

Denisa K., kurz Rožnov pod Radhoštěm, únor 2017

Spřátelené weby - doporučuji